Proeverijen bij De OesterparelDe Oesterparel is altijd top op uw feest, maar wij doen meer. Kom eens naar ons Bretons’ huisje aan de Kuiperhof 12 in Vlaardingen, middenin het centrum van de stad waar de haring geboren is. Doe mee aan onze proeverijen. Ervaar de smaken uit zee en geniet. Een heerlijk uitje voor uw personeel, familie of intiem feestje. De Oesterparel is gespecialiseerd in oesters en schaal- en schelpdieren, maar alles is bespreekbaar. U mag het zeggen, wij zijn van alle markten thuis.

U hoeft geen kennis te bezitten om deze proeverij te volgen maar wij maken van u een master! Tijden onze proeverijen leren wij u namelijk van alles over onze producten.

Proeverij Fruit-de-MerDe zee biedt meer dan een oester. Vandaar dat de Oesterparel ook proeverijen over al het andere moois uit de zee geeft. Kreeft, gamba’s, palourdes, praires, alikruiken, langoustines en kokkels… en natuurlijk ook de oester. De Oesterparel geeft u een smaaksensatie, die u niet vlug zult vergeten.

Uiteraard vertellen wij u verhalen over de zee. De Oesterparel is er voor u. Uw culinaire dromen worden bij ons realiteit.

Proeverij OestersDe Oesterparel neemt u mee naar verre kusten, daar waar de oester zich thuis voelt. Van Zeeland tot de Middelandse zee. Laat die heerlijke Zeeuwse platte door uw keel glijden of geniet van die hemelse romige Plat ar Coum of de vette Gillardeau. En probeer ook eens de Mediterrane Caussel, een heerlijkheid.

Daarnaast leren wij u alles over de oester. Hoe maak je hem of haar open? En hoe bereid je die zalige granité of dat verrukkelijke oestersoepje. Wij onderwijzen u op prettige en gastvrije wijze, want ons motto is: koken, proeven, eten en beleven.

Wat kunt u verwachten?

Het programma voor de proeverijen ziet er als volgt uit:
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Voorstellen brigade en een kort intro
- Aanvang proeverij inclusief wijnarrangement
- Tot slot gezellig natafelen.

Alle proeverijen zijn inclusief bijpassende wijnen en geschikt om met familie, vrienden of collega’s in team verband een avond met vakantiegevoel te beleven.

Fruit-de-Mer-workshop-proeverij-Oesterparel
Proeverij Fruit-de-Mer

Aanvang : 19.00u | 18.30u inloop

Proeverij Fruit de Mer incl. wijnarrangement
| Kosten Per Persoon € 98,00

Fruit de mer, mijn eerste kennismaking was in 1986 in Bordeaux, zo’n zwoele zomeravond flaneren door de straten en dan….. een terras met gasten en schalen vol met krab, kreeft, oesters, palourdes, langoustines en veel meer lekkers .

Uiteraard moest ik hier ook van proeven, met een koel glas witte wijn erbij sloeg het virus toe. Dit kan u ook overkomen! Kom naar deze fruit de mer proeverij.

Stacks Image 496
Proeverij Zilt Zeeuws

Aanvang : 19.00u | 18.30u inloop

Proeverij Zilte lekkernijen uit Zeeland incl. wijnarrangement
| Kosten Per Persoon € 92,50

Deze Zeeuwse Proeverij zal u verrassen. Wij serveren het lekkerste wat de Zeeuwse wateren te bieden hebben, o.a. oesters, Hollandse garnalen, krab, mosselen, vis, brood. Geen gewoon brood maar brood bereid met Oosterscheldewater en nog vele andere Zeeuwse lekkernijen. Oer Zeeuwse producten van 'eigen bodem ' met passie en zorg bereid door uw eigen chef Holger van der Heul.

Laat u verrassen door alle Zeeuwse lekkernijen op deze bijzondere avond!
oesterproeverij-Oesterparel
Proeverij Oesters

Aanvang : 19.00u | 18.30u inloop

Proeverij Oesters incl. wijnarrangement
| Kosten Per Persoon € 85,00

Wij nemen u in gedachten mee langs de kust van Zeeland tot en met de Middellandse Zee en laten u onder andere de Zeeuwse platte, de romige Prat ar Coum, de vette Gillardeau en de mediterrane Caussel proeven. Met zuurdesem brood en Bretonse zoute boter is dit een ware beleving.

Hoe maakt u de heerlijkste gratinees en een oestersoepje en ook niet onbelangrijk, hoe maak ik een oester open? Wij laten u dit meemaken en vertellen u tussendoor verhalen over de oesters.

Stacks Image 546
Proeverij de la Mer
Aanvang : 19.00u | 18.30u inloop

Proeverij de la Mer incl. wijnarrangement
| Kosten Per Persoon € 92,50

Proeverij met heerlijkheden van de Franse kust inclusief wijnarrangement. Laat u verrassen door de Franse lekkernijen op deze bijzondere avond.

Deze Franse proeverij brengt het vakantiegevoel weer helemaal bij u terug naar boven. We serveren schaal- en schelpdieren en visgerechten uit de Franse wateren. Wij verwennen u onder andere met oesters, langoustines, coquilles, sardines, bouchot mosselen en heerlijk dorade.

Natuurlijk zal een echt Frans dessert ook niet ontbreken.

of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief Het Pareltje en blijf op de hoogte van al onze proeverijen en nieuwe lekkernijen!

Wilt u een Proeverij voor uw klanten organiseren? Dat kan ook. Bel ons of vraag een offerte op maat op.
NIEUWSBRIEF
stacks-image-6ef76e8

Wilt u ook onze nieuwsbrief
Het Pareltje ontvangen?

Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuwe proeverijen en workshops van De Oesterparel


Stacks Image 730
Proeverij Kreeften

Aanvang : 19.00u | 18.30u inloop

Proeverij Kreeft incl. wijnarrangement
| Kosten Per Persoon € 125,00

Kreeft, één van de heerlijkste zilte producten uit de zee. Wij laten u niet alleen genieten van de Canadese kreeft. Wij laten zien hoe u de kreeft kan bereiden en vertellen korte verhalen over de vangst, over de seizoenen en verdere bijzonderheden.


Wij serveren tijdens deze Proeverij een amuse van kreeft, salade van Canadese kreeft, een kreeftensoepje, ½ Canadese kreeft met groenten uit de zee, ½ kreeft thermidor, ½ kreeft met asperges en aardappel garnituur en besluiten met een verrassend dessert.
Adres

De Oesterparel
Kuipershof 12
3131 CH Vlaardingen
Bel ons!
M. 010-435 25 79
E. info@oesterparel.nl
Bedrijfsgegevens
KvK : 24446258
BTW-id: NL001210757B46
FacebookOesterparelLinkedinOesterparelInstagramOesterparel
PinterestOesterparelYoutubeOesterparel
Blog by Holger
Stacks Image 47