Oesterbar Nieuwjaars receptie IKV

Nieuwjaarsreceptie IKV in het Delta Hotel te Vlaardingen. Ruim 500 oesters werden opengemaakt door onze oestermeisjes het feest duurde tot de late uurtjes.




Oesters onder eigen label

Oesters onder eigen label. Wij zijn begonnen met oesters direct van de kwekers in Zeeland en Normandië naar ons toe te krijgen met onder andere de Zeeuwse creuse, Zeeuwse platte en de Jolie Speciales. Deze oesters zijn door de oesterman geselecteerd.

Oesterproeverij

Oesterproevrij op onze locatie Kuipershof 12 te Vlaardingen was een succes. Niet allen de oester puur maar ook diverse oester

gerechtjes warm en koud met heerlijke wijnen was het een top avond.



Oestermeisjes

Oestermeisje van De Oesterparel op bedrijfsfeest in Leiden, met speciales de Claires.





Masterclass fruit de mer relaties Kreko groep

Twee dagen masterclass fruit de mer voor relaties Kreko groep.

Fruits de mer proeverij



Fruits de mer proeverij in onze eigen locatie in Vlaardingen

Antwerpen Proeft

Antwerpen Proeft was een groot succes, duizenden oesters in 3 dagen tijd. tot volgend jaar.

Antwerpen Proeft BE

Wij staan samen met restaurant O&O op Antwerpen Proeft met de beste oesters uit Frankrijk. Dit culinair Festival in Antwerpen mag u niet missen.

Oester met VL92 gin

Onze oester met VL92 gin met komkommer en een schuim van gin is een groot succes op elk feest.

Oesterbar

Oesterbar op galafeest in Helmond. met Gillardeau, Fines de Normandie en Geay oesters.

Grand Hotel Huis ter Duin

90e verjaardag oud directeur met 600 gasten in het prachtige Grand Hotel Huis ter Duin. De oestermeisjes en oestermannen van De Oesterparel hadden de eer om Zeker Zeeuwse platte en Gillardeau oesters te openen. Het feest duurde tot de late uurtjes.

Hoe open je veilig een oester?



Hmmmmm ... loopt bij u ook het water in de mond?

Vissersmaatje Loeka

mijn vismaatje

Mijn hond Loeka, misschien onder sommigen van u wel bekend, gaat altijd mee schelpen zoeken als ik op vakantie ben in Normandië. Soms gaat hij het 'gevecht' aan met een krab zoals hier op de foto. Dan hangt de krab in zijn lip en daarna ooit hij hem op de grond en geeft er een klap op met zijn poot en peuzelt hij hem lekker op.

Ik neem mijn schelpen mee naar 'huis' en maak ze daar lekker klaar en dan eten wij ze op. Heerlijk... verser kan niet.

Volgende keer gaat hij gewoon weer mee.

Tot volgende keer weer!

Zilte groet,

Holger



Toon meer berichten